Cursussen

Basiscursus:

Kennismaking met de vijzel en verse kruiden. Aanleren van het bereiden van eenvoudige gerechten. O.a. Nasi Goreng, Saté, loempia’s enz. enz.

Gevorderden:

In deze cursus leer je zelfstandig de wat uitgebreide gerechten te bereiden en er wordt meer aandacht besteed aan de Chinese en Thaise keuken.

Vergevorderde:

In deze cursus beslis je zelf hoeveel en welke gerechten je wenst te maken. Ook leer je welke combinaties hierbij dan mogelijk zijn.

Specialiteiten A en B:

Aandacht voor meer Chinese of Thaise gerechten Waaronder veel visspecialiteiten.

Oriëntaalse hapjes:

Het bereiden van hapjes voor bij de borrel of speciale gelegenheden.
Deze cursus kan altijd tussen de andere cursussen gevolgd worden.
De vervolg cursussen dienen wel in volgorde gevolgd te worden.

Alle cursussen worden in de periode September t/m April of Mei gegeven en nooit in de vakantie tijdvakken. De lesavonden zijn meestal op maandag of dinsdagavond om de 14 dagen van 19.00 uur tot 22.00 uur. Voor grote groepen zijn ook de andere dagen en andere tijden te bespreken.


Powered bij Flexwebhosting